torsdag 9 december 2010



Suddig bild på en svår människa. Försöka går ju iallafall. Har precis lämnat in helvetestentan. Är inte ångestfri för det. Om en månad slutar jag skolan och jag har inget jobb. Jag blir då officiellt arbetslös och vad gör jag då? Utan pengar och med hyra och saker att betala. Oroshjärta.

1 kommentar:

  1. Kassandra har ordet. SÅRBARHET. Det är INTE självmordsbombare som är värsta hotet. När islamterrorismen lär sig kriga intelligent och förstår hur mycket skada fienden Samhället kan åsamkas med ytterst liten kostnad och förlust står vi alla vid avgrundens rand. Kom sen inte och säg att ni inte hade en aaaaaning, för ni visste alla mycket väl, men snålheten bedrog visheten. Och det är miljardärerna som drabbas värst. Så där, nu är ni alla varnade.

    Det är billigt att sitta vid tangentbordet och vara hurtfrisk. Islamismen har förklarat krig mot oss, och krig är krig, där hälften lider nederlag. Inför en övermäktig fiende är man så illa tvungen att vika sig, hur motbjudande detta än är.

    Sverige måste lämna Afghanistan, förkasta alla planer på natomedlemskap och rusta upp försvaret, framför allt civilförsvaret, och ge upp motståndet mot Övervakningssamhället, som vi av säkerhetsskäl är så illa tvungna att utveckla. Allt annat är livsfarligt och brottsligt dumt.

    ---

    Från det ena till det andra:

    WWW

    - Peter Ingestad, ropandes röst i öknen

    SvaraRadera